Pazartesi, Haziran 20, 2016

Yeni Ufukspor Kongresi cenazeden dolayı Ertelendi


Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Yeni Ufukspor hafta sonu Gerçekleştirilmesi gereken kongre cenazeden dolayı ertelendi.
Önümüzdeki Futbol sezonuna güçlü bir yönetim kurmak için kongreye giden Yeni Ufukspor kulübü bu hafta sonu gerçekleştirilmesi gereken kongre mahalle esnaflarından birinin vefat etmesi ve çoğunluk toplanamaması nedeni ile 26 Haziran Pazar gününe ertelendi.
Gerçekleşmesi beklenen kongreye Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı Turgut Öztürk'ün de katıldığı kongre mahal esnafı ve kulüp üyesinin vefatı nedeni ile yapılamadı.
Yeni Ufukspor kulüp Başkanı Nusret Öksüz yaptığı açıklamasında, Mahalle esnaflarından bir arkadaşımızın vefat etmesi dolaysıyla kongre üyelerimiz cenazeye katılımlarından dolayı hem çoğunluk toplanamadı hem de cenaze olması dolaysıyla 26 Haziran Pazar gününe tahinde yapılacaktır dedi.

 HABER:Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...