Pazartesi, Haziran 06, 2016

Veteranlarda şampiyon İstanbul Trabzonspor

 Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile işbirliği hâlinde bu yıl altıncısını düzenlenen Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Ligi final karşılaşmasında Esenler Tokat sporu 2-1 yenen İstanbul Trabzon spor takımı şampiyon oldu.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında 12 takımın katılımları ile başlayan ve üç ay süren müsabakalar sonunda hafta sonu oynan 3’lük-4’lük ve Final Maçı ile sona erdi.
 Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Liginin amacı, profesyonel spor hayatına nokta koymuş veya futbola gönül vermiş, 38 yaş ve üstü katılımcıları bir araya getirerek kaynaşma ve dostluk ilişkilerini güçlendirilmiştir.
Günün ilk maçı 3’lük-4’lük maçı için Kanarya Azim Spor-Kanarya Spor takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmada rakibine 3-1’lik üstülük sağlayan Kanarya Azim Spor takımı turnuvanın üçüncüsü olurken, Kanarya Spor’da dördüncü olmuş oldu.
Günün önemli Final maçı İstanbul Trabzon Spor-Esenler Tokat Spor takımları arasında oynandı. Müsabakanın ilk yarısında 17.Dakikada Esenler Tokat Spor takımında Yusuf,19.Dakikada Trabzon Spor da Şevki takımların gollerini atarak ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarı daha derli toplu futbol oynayan İstanbul Trabzon Spor takımı baskılı futbolu sonunda 46.Dakikada Erol’un attığı golle karşılaşmayı 2-1 kazanarak Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Ligi Şampiyonu İstanbul Trabzon spor takımı oldu.
Küçükçekmece Belediye Başkanı yardımcısı Recep Şencan yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanımız Temel Karadeniz öncülüğünde ilçemizde spor ve sporcuya verilen önem ortada Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Liginin üç ay süren müsabakalar sonunda işte bugün gerçekleşen final karşılaşmaması ile bir yenisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı yardımcısı Recep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece İlçe Spor Müdürü Koray Emre Kara, Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan yardımcısı Cemal Kenar, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri Recep Kelment, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetim kurulu Ahmet Çalık, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Seyit Bel tarafından Mustafa Sezer 6.Veteranlar Futbol Liginde dereceye girenlere kupa, Madalya ve hediye çekleri düzenlenen
Törenle verdiler.
1.İstanbul Trabzonspor
2. Esenler Tokatspor
3. Kanarya spor
4. Kanarya Azimspor
En Centilmen takım Beylikgücüspor
Gol Kıralı -Kanaryaspor’dan 22 Golle Erkan Kanbur
Atılan en erken gol- İstanbul Demirspor - İlker Yurtsever
En iyi kaleci -İstanbul Tokatspor-Erdal Kalecik

Turnuvada Şampiyon olan İstanbul Trabzonspor, En Centilmen takım olan Beylikgücüspor takımları hediye çekinin hepsini rahmetli  Mustafa Sezer Ailesine verirken Dördüncü olan Kanarya Azimspor takımda yarısını  Mustafa Sezer yarısın, yarısında rahmetli Ali Tuman ailelerine hediye çeklerini verdiklerini açıkladılar.
HABER:Yılmaz AKTEPE 
























Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.