Çarşamba, Haziran 15, 2016

Söğütlüçeşmeliler kulüp İftarında buluştu.

Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Söğütlüçeşmespor Ramazan ayı münasebeti ile İftar programı düzenledi.
Küçükçekmece Söğütlüçeşme Akşemsetin Cami Konferans salonunda gerçekleşen İftar yemeğine Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, İlçe kulüp Başkanları, yöneticiler, Sivil toplum kuruluşu başkanları, mahalle esnafı yan ısıra yaklaşık 600 kişi kırmızı beyazlı kulübün İftar programına katıldı.
Akşemsetin Cami Konferans salonunda gerçekleşen iftar programı. İftar vaktine kadar Kur’an-ı Kerim ve ilahiler ve Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. Ardından dua yapıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek, Mübarek Ramazan ayı münasebeti ile yönetici arkadaşlarımızla birlikte organize ettiğimiz İftar yemeğine katılımlarımızdan dolayı Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve siz değerli dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara ayrı bir önem veriyoruz” diyen Başkan Özdek Söğütlüçeşme semti çocukları ve aileleri ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu, Ramazan ayında her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Ramazan ayı yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayıdır. Bu mübarek ayda sadakalarımızla, zekâtlarımızla, maddi ve manevi yardımlarımızla, yoksul ve muhtaç kimselere katkıda bulunmalı, duygularını paylaşmalı, gönül zenginliklerimizi arttırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri sizlerle buluşturan kulüp Başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür eder, İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...