Çarşamba, Haziran 22, 2016

S.Çeşme Birlikspor yönetimi Aileleri ile İftar Açtı.


Küçükçekmece yönetimi ve aileleri kulüp tesislerinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Kulüp Başkanı Ercan Demiri, yöneticiler iftar yemeğine aileleri ile birlikte katıldı. Kulübün çalışanlarının kurum içi ilişkilerini geliştirmek, iş yaşamı dışında da bir araya gelerek beraberliğimizi güçlü kılmayı amaçladığını iftar yemeğinde söz alan Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demiri, çocuklarımız bizlerle birlikte. Ramazan ayının güzelliği de burada. Ramazan ayının bu dostluk, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran manevi yönünü paylaşmak, bizlerin her zaman isteği.
Söğütlüçeşme Birlikspor ailesi olarak Ramazan ayının gerek iş, gerekse de manevi faaliyetler anlamında dolu dolu geçtiğini ifade eden Başkan Demiri “Kurumsal anlamda çok ciddi projelere imza attıklarını, eğitimden spora, çevreden kültür sanata, tarihi mirasın korunup yaşatılmasına kadar, Türkiye’de birçok ilki hayata geçirdiklerini dile getirdi.
Demiri, Hedefleri olan, bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışan ailenin fertleri olarak, gerçekleştirdiğimiz bu başarılı işlerdeki çaba ve gayretleriniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. İftar sonrası yemeğe aileleri katılan yöneticiler keyifli bir akşam geçirdi.

HABER: Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...