Pazartesi, Haziran 20, 2016

Salih Şener. Çalışmak için sabırsızlanıyorum




İstanbul Amatör liglerinin genç ve başarılı antrenörlerinden Salih Şener, yeni sezon öncesinde Avrupa yakasından biri Süper Amatör Lig,İkisi de 1.amatör lig olmak üzere 3 takımdan teklif aldığını belirterek mesafe olarak çok uzak yerlerden teklifler geldiği için bu teklifleri değerlendirmek istemedim.Teklif yapan ve benimle çalışmak isteyen kulüplere teşekkür ediyorum.
Anadolu yakasının tamamından ya da Avrupa yakasından oturduğum yere yakın olduğu için Şişli,Mecidiyeköy,Beşiktaş,Kağıthane,Sarıyer takımları başta olmak üzere ulaşım anlamında sıkıntı yaşamayacağım takımların tekliflerini bekliyorum.Sezonun başlamasına yaklaşık 2 ay kala teklif yapmak isteyen kulüplerle görüşüp anlaşmak ve yeni sezon hazırlıklarına başlamak istiyorum.
Yeni sezon öncesinde takımlar gibi bende sezonun bir an önce başlamasını ve bu rekabetin içinde olmayı istiyorum.Futbolu gerçekten çok seven,her zaman futbolun içinde olmak isteyen bir kişiyim.
Gelecek tekliflerden bana en uygun olanını seçerek değerlendirmek ve bir an önce çalışmak için sabırsızlanıyorum.Umarım her şey dilediğim şekilde olur.
HABER.ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...