Salı, Haziran 14, 2016

Ramispor'da tayfun Aktan dönemi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ramispor'un yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa Tayfun Aktan seçildi. Aktan başkanlığında 11 kişilik güçlü bir yönetim oluşturun Ramispor yeni sezona iddialı giriyor.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Tufan Doğan, Erol Kutval,Faruk Şar,Ahmet Yavuz Arat ,Bilgin Ertuğrul,Nazmi Baydar,Tarık Cansız,Behçet başaran,Şenol Köksal,ve Mahmut Yılmaz.

1924 yılında kurulan ve 92 yıllık tarihinde Türk sporuna bir çok genci kazandıran Kırmızı-beyazlı ekibin yeni yönetimi açıkladığı plan ve projeler ile göz doldurdu.
Ramispor’un çiçeği burnunda başkanı Tayfun Aktan amaçlarının kulübe tesis ve maddi yönden gelir getirici imkanlar sağlamak olduğunu belirterek “Bizler Ramispor kulübü yeni yönetimi olarak birlik, beraberlik ve uyum içerisinde tamamen şeffaf bir yönetim anlayışı ile hedefleri dahilinde Türkiye gündemine oturmanın planlarını yapıyoruz. 92 yıllık tarihinde bir çok başarıya imza atan kulübümüz yeni sezonda Süper amatör kümede yer alacaktır. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımız ile Ramispor’u daha iyi yerlere getirebilmek için tek vücut var gücümüz ile çalışacağız” dedi. 

Takım Ümit Erdem'e emanet
Kırmızı Beyazlı ekibi yeni sezonda Gaziosmanpaşaspor'un eski futbolcularından Ümit Erdem çalıştıracak. Erdem'in yardımcılığını ise Küçükköyspor'un eski futbolcularından Engin Aygün yapacak. Bu arada Kırmızı beyazlı ekibin yeni yönetimi iftarda bir araya geldi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.