Salı, Haziran 14, 2016

Parlakkılıç: Bakırköy'de yanlıştan dönülmeli


Güngörenspor Kulübü İkinci Başkanı Bülent Parlakkılıç, Bakırköy Atatürk Yaşam ve Spor Köyü'nün Bekırköy Belediyesi'nde 10 yıllığına Beşiktaş Kulübü'ne verilmesinin yanlış bir karar olduğunu söyleyerek, tüm kulüpleri buna karşı çıkmaya çağırdı.

Parlakkılıç Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a verilmesi kabul edilemez. Yıldıztabya Stadı da bu durumda ve yakında yıkılacak, İdealtepe Stadı kaybedildi... Bakırköy'deki stadın Beşiktaş'a verilmesi hiç hoş değil. Beşiktaş Kulübü Fulya ve Çilekli'ye sahip çıksın. İstanbul'da başka yer mi kalmadı? İstanbul'da amatör futbolun yükünü çeken, gençlere hizmet eden bir sahadan ne istiyorlar? Süleyman Seba olsaydı böyle bir olaya girilmezdi. Fikret Orman yaptığı hayatı anlamalı ve gençleri düşünmeli. Amatör kulüplerin gücü ortada, Beşiktaş gitsin Terkos'a, Şile'ye orada tesis yapsın. Ben de Beşiktaşlıyım ama bu olay nedeniyle şampiyonluğa sevinemedim bile" dedi.

Amatörün bekçileri olarak bu olayın peşini bırakmayacaklarını belirten Parlakkılıç "Yücespor'u tek bırakmayalım. Tüm ilçe kulüpler birlikleri ve kulüpler birlikte hareket etmeliyiz. Bu yanlıştan dönülmeli ve stat eskiden olduğu gibi amatör spor kulüplerine hizmet vermeye devam etmeli" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.