Cuma, Haziran 17, 2016

Sokakta idman yapıyoruz ama rakip maça gelmiyor!


 Beykoz İlçesinin amatör liglerdeki temsilcilerinden Rüzgarlıbahçespor Kulübünün antrenörü,malzemecisi,şoförü,kısaca Bayram Taşkıranlar'la birlikte kulübü ayakta tutan iki kişiden biri olan Özkan Baş hoca sezon bitimiyle birlikte  sezonu değerlendirdi ve söylenmesi gereken bir çok şeyi söyleyerek içini döktü.

Evet uzun bir sezon ve uzun bir koşturmaca ile ,İlk u 15 ve u 17 ile başladık u 12 ve peşinden u 13 ile yol aldık u 19 genç takım ile devam ettik daha yolu yarıladık ki birden bayan futbol takımı ile daha da büyüdük.Bizleri yoran ne çok branş nede koşuşturma bizleri yoran insanlar, çekemeyenler......
Rüzgarlıbahçe spor kulübünün kurulmasına karşı olan bir çok Beykoz kulübü var sadece bizlere destek olan bir kaç kulüp var Kavacıkspor,Çubukluspor bizlerin yakından desteğini gördüğümüz kulüpler.

'Kaçak oyuncuya çözüm bulunsun'
Gelelim rakiplere eğer amaç çocuklar ise hemen kaçak oyuncu oynatmaya çözüm bulsunlar u 11 de bile lisanssız veya yaşı büyük oyunculara şahit oluyoruz ki 15 ,17,19 yaş gruplarında dahada bu kaçak oyuncu artışı oluyor.Başarı için kaçak yaşı büyük veya lisanssız oyuncu oynatmak mübahdır felsefesi hiç değişmedi.Rakiplerimizin bazıları gelip dostane kardeş gibi yaklaşıyor ama maçıma 3 tane kaçak yaşı büyük oyuncu sokuyor ve bunları bana söyleyen o takım oyuncuları.

Çekilenlere yaptırım nerede?
İnanın ben itiraz bile etmiyorum çünkü hak ve hukuk benim için çok önemli Allahın (cc) adaletine inanırım kaçak veya haksız kazanmalarda mutlaka o lastik yolda patlayacaktır.Bir sözümde şu ligden çekilen takımlar ve bu takımların ceza almaması düşünsenize maçınız var antrenman, hazırlık her şey tamam bir haber geliyor rakip ligden çekilmiş peki yaptırımı ne !!! Yapsana bir daha ki sezon o branşta alma gruplara bir sezon beklet ne demek ligden çekilmek bu çocuklar ne yapacak harcanan emek hani maç için bir hafta antrenman görüyorlar sahanın ışıkları bile yok araç farı veya sokak lambası ile antrenman yapıyoruz maç yapılacak o hafta rakip yok peki sen ilk iki şansın yok diye neden bu kadar çocuğu harcıyorsun yaptırım belli ligden çekildi mi  bir daha ki sezon o branş da lige giremeyecekler.

'İsteseniz de varız'
Ve son sözüm bizleri istemeyen o örümcek kafalı insanlara rüzgarlıbahçe spor kulübü 2014 yılında kuruldu. İsteseniz de varız istemeseniz de varız. Ve biz olduğumuz sürece bu kulübün kapısına kilit vurulmayacak. Hani siz diyorsunuz ya biz sizler gibi kulüpçü değiliz bizler ticariyiz. Oyuncu alıp oyuncu satarız diyorsunuz ya o zaman menajer olun da bırakın beykoz kulüpleri nin yakasını kene gibi yapışmayın
Daha çok söyleyecek lafım var da bekliyorum her şeyin zamanı var. 

HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.