Perşembe, Haziran 16, 2016

Ozan Karagöz İFAspor'da


İstanbul Süper Amatör ligde yeniden güçlü bir kadro kurarak BAL Ligine çıkmak isteyen İFAspor İstanbulsporun sağ kanat oyuncusu Ozan Karagöz renklerine kattı.

2015-2016 Futbol sezonunda Küçükçekmece İdman Yurdu takımı İstanbulspor da forma giyen başarılı oyuncusu Ozanı Karagöz İFAsporlu yöneticiler ile bir araya gelerek her konuda anlaşmaya vardı.
İFAspor Kulüp Başkanı Aydın Aydeniz, yaptığı açıklamada daha önce Yeşilova Esnafspor,Şarköyspor,Küçükçekmece İdman Yurdu ve  İstanbulspor'da forma giyen Ozan Karagöz kardeşimizle kulüp binasında bir araya gelerek bir görüşme yaptık yapılan görüşme sonunda İFAspor kulübüz renklerimize katmış bulunmaktayız kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını dilerim.
Başarılı genç futbolcu Ozan Karagözde İFAspor camiası çok büyük camia kulübüne bağlı taraftar kitlesine sahip bir kulüp burada başarılı olacağımı bildiğim için kulüp başkanımızla bir görüşme yaparak anlaşmaya vardık İFAspor kulübü başarısı için forma giyeceğim için çok mutluyum dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...