Cuma, Haziran 17, 2016

Öz Nakkaş'ta yine yeniden Demirtaş

Süper Amatör ekiplerinden Çatalca temsilcisi Öz Nakkaşspor, olağanüstü kongre kararı almıştı ve mevcut başkanı Aykut Demirtaş aday olmayacağını açıklamıştı.

Ancak Demirtaş olağanüstü kongrede liste çıkmayınca, kulüp ortada kalmasın ve fesh olmasın diye tekrar görevine devam etme kararı verdi.

Demirtaş'ın bir dönem daha başkan olacağı ve bu süreçte yeni adaylar çıkarmaya çalışacağı elimize geçen bilgiler arasında.

'Fesihe gönlüm razı olmadı'
Aykut Demirtaş kongreden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "24 yıllık federe olmuş kulubü, son yıllardaki başarılarıyla tabir-i caizse tırnaklarımızla kazıyarak buralara getirdik.Gönlüm kulübün fesh olmasına razı olmadığından, bir dönem daha görevi kabul ettim. Yönetimimiz kulübün kurucuları ve değerli ağabeylerimizden oluşuyor. Beni kırmayıp yönetimimde yer alan değerli ağabeylerimize ve arkadaşlarımıza  çok teşekkür ederim. A takımı lige sokmak için tüm fedakarlığı yapacağız. Gençlere ve alt yapıya çok önem vereceğiz.A takımı lige sokamazsak en az iki alt yapı takımıyla liglerde mücadele edeceğiz.Tesisleşme konusunu da halletmeye çalışacağız.Gerekli yerlere, başvurumuzu yaptık yanıt bekliyoruz. Kulümüzün sabit geliri yok,bu yüzden İstanbul takımlarıyla baş etmek için, sabit gelir kaynakları bulmalıyız.Bu yönde de çalışmalarımız olcak. Yani kısacası yine ateşten gömleği giydik,hakkımızda hayırlısı olsun."

Öz Nakkaşspor yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Aykut Demirtaş,Seyit Şendil,Naci Öğe,Taner Çağlar,Birol Güngör,Sait Demirtaş ve Nevzat Öztürk.

Bu arada Öz Nakkaşspor yeni yönetimi takım için çalışmalarına önümüzdeki haftadan sonra start vereceği bildirildi.

                                                      HABER:CANER KIZILER 





Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.