Salı, Haziran 14, 2016

Ndong: Afrikalı oyuncu isteyenler bana ulaşabilir


Türkiye'de birçok kulübe Afrikalı oyuncu kazandıran Menajer Bertrand Joseph Ndong, yeni sezon öncesi futbol kulüplerine seslenerek, “Afrikalı futbolcu isteyenler bizimle temasa geçebilir. Portföyümüzde son derece kaliteli isimler var” dedi.

Sahibi olduğu SIBM Limited Şirketi'nin yılsa yaklaşık 40 Afrikalı oyuncuyu Türkiye'deki takımlara kazandırdığını belirten Ndong  90 ülkeyle iş yaptığını ve 17 yıllık tecrübeye sahip olduğunu dile getirerek "Oyuncu portföyümüzdeki isimler bu işi profesyonelce yapan, iyi hazırlanmış isimler. Her gibi yılda en az 20 maç yaptılar ve iyi seviyedeler. Transfer mevsiminde siz de takımınıza Afrikalı oyuncu dahil etmek, kampta denemek isterseniz bize ulaşmanız yeterlidir. soccerinter2010@yahoo.fr adresinden yazabilir veya 05394845762 numaradan bana ulaşabilirsiniz" dedi.

Ndong, portföylerindeki futbolcular için özel kamplar düzenlediklerini bu sayede oyuncuların transfer olmadan önce çok formda olduklarını kayderek şunları söyledi: “Oyuncularımız çalışma kampında en az 15 uluslar arası maç yapar. Kulüplere ayrıca danışmanlık hizmeti veriyoruz ve kendileri için en uygun ismi bulmalarına yardımcı oluyoruz. Profesyonellik, dürüstlük ve güvenlik bizim düsturumuz. Türkiye'de Süper Lig'den amatör liglere kadar her seviyede oynayacak 400 kadar futbolcumuz var. Ayrıca kadın ligleri için de futbolcularımız mevcut” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...