Salı, Haziran 21, 2016

Mert Yılmaz yuvaya döndü

Geçtiğimiz sezona Süper Amatör ekiplerinden Ortaköyspor'da başlayan ve ara transfer döneminde transfer olduğu Öz Trabzonlular SK, ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme sevinci yaşayan başarılı sağ bek oyuncusu Mert Yılmaz, Ortaköyspor ile anlaştı.

Futbola İ.Bostanspor'da başlayan defans oyuncusu 4 sezon Bağlarbaşıspor forması giyerken sonrasında Çekmeköyspor forması ile üç sezon  mücadele etti. 2008 yılında transfer olduğu Selimiyespor'da 5 sezon başarıdan başarıya koşan oyuncu 2013-2014 sezonunda Erdekspor formasını giydi. 2014-2015 sezonunda Ortaköyspor ile anlaşan oyuncu geçen sezona da Beşiktaş temsilcisinde başlamış, ara transfer döneminde transfer olduğu Zeytinburnu temsilcisi ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı göstermişti.

Bölgesel Amatör Lig'de 10 maçı bulunan oyuncu mücadele gücü ve mesafe tanımaksızın vurduğu isabetli, sert şutlarla tanınıyor.

HABER- ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...