Cuma, Haziran 03, 2016

Küçükçekmeceli spor elçileri Bakan Kılıç’ı makamında ziyaret etti.


Küçükçekmece Belediyesi spor Şefi Halil İbrahim Sarp, Dünyanın ilk Profesyonel başörtülü Basketbolcusu Indira Kaljo, Küçükçekmece Gençlik Basketbol spor kulübü Başkanı Hüseyin Okur ve Küçükçekmece Belediyesi Spor Okulları Koordinatör Arif Afkan’ dan oluşan heyet Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Küçükçekmece Belediye spor Şefi Halil İbrahim Sarp İstanbul’un en büyük ilçesi olan Küçükçekmece ilçemizi Belediye Başkanımız Temel Karadeniz öncülüğünde tesisleşme konusunda büyük yatırımlar yapmaktayız bu çalışmaların yanısıra ilçemizde spor adına son yıllarda büyük organizasyonlar yaparak Ülkemizin ve ilçe sporunun sesini duyurmaya çalışmaktayız.
 Gençliğimizin eğitimi ve onların daha sağlıklı yaşayabilmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması ile alakalı projemizi hayata geçirerek spora teşvik etmekteyiz dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ta Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu Türk sporu adına yapılması ne gerekse her zaman destek olacaklarını el ele vererek ülke sporunu çok iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi.
HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.