Perşembe, Haziran 16, 2016

Küçükçekmece yaz spor okulu büyük ilgi görüyor.

Küçükçekmece Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Her yıl olduğu gibi büyük ilgi gören spor okullarında öğrenci sayısı 5000 kişiyi aştı.
Küçükçekmece Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okullarında 22 branşta eğitim verilecek.
İlçemiz dahilindeki çocuklarımıza yönelik ücretsiz olarak her yıl belli periyotlarla Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzce düzenlediğimiz yaz okulları kapsamında farklı branşlarda eğitim verilmektedir. Spor gelişme çağındaki çocukların gelişimi açısından önem taşımaktadır.
Sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçemiz dahilinde ikamet eden çocuklarımızı yaz tatillerini hoşça geçirmek geleceğin sporcularının yetiştirilmesi konusunda ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için adım atmaktayız.
Yaz okulları kapsamında çocuklarımıza Spor yada aktiviteler aracılığıyla yeni beceriler kazanmaları ve kendine olan güveni pekiştirmesine yardımcı olmak, Çocuklarımızın aynı ortamda yaşayarak, birbirlerinden olumlu yönde etkilenmeleri ve arkadaş olmalarına katkı sağlamaktadır.
Yaz okulumuzda uzman öğreticiler nezaretinde Çocuklara öğretilen beceri, sorumluluk duygusu ve kendilerine olan cesaret ve özgüveni kazanmalarına yardımcı olurken, hayatları boyunca unutmayacakları çocukluk hatıralarının oluşacaktır. Ayrıca Sporlarının takım halinde olması, çoğulcu aktivitelerin, bireysel faaliyetlerle birleşmesi de çocuk gelişimini pozitif yönde etkileyen sayısız faydalar sunar.
Yaz okulu çocuklarımıza; kendi kabiliyet ve ilgi alanlarını sağlayarak, Onları hem takım içerisinde hem de bireysel olarak çalışabilecek duruma getirmek. Onların paylaşımcı, yaratıcı, maceracı, keşfedici ve araştırmacı ruhlarını bulup geliştirmek. Kendilerine olan cesaretlerini ve öz güvenlerini arttırmak.
Motivasyon, dayanışma ve takım arkadaşlarına ilham verme kabiliyetlerini kazandırmak,. Liderlik, problem çözme ve kendi başarılarına karar verebilme kabiliyetini geliştirmek, . Sahip oldukları değerlerin bedensel ve ruhsal kıymetini anlamalarını sağlamak,. Sorumluluk alarak kendi ve takım arkadaşları adına karar verme, doğru iletişim kurma ve sorunlara etkin çözümler üretebilmesi amaçlanmaktadır.
Tüm aktiviteler ücretsiz.
 Konusunda deneyimli uzman eğiticiler tarafından verilen eğitimlerde öğrencilerimiz 6-14 yaş grubunda 22 farklı Bıraşta ücretsiz uzman Eğitmenler eşliğinde Futbol, Yüzme, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Karate, Taekwondo, Cimnastik, Binicilik, Kürek, Aikido, Oryantirig, Atletizim, Futsal, Bisiklet, Hemsball, Güreş, Geleneksel Okçuluk ve Satranç olarak 22 farklı branşta  kisşisel bilgi ve becerilerinin arttırılması ve kabiliyetlerinin gelişmesine fayda sağlamakta ve geleceğin sporcusu olma yolunda adım atmaktadırlar.
Eğitim görenlere Şort, Tişört, şapka ve. Çanta hediye edilecektir.
Başvuru için Gerekli Evraklar 1 Adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve veli Muvakatnamesi.
Kayıtlar:6 Haziran'da başlayıp 20 Haziran'da kayıtlar sona erecek.
Kayıt Yeri: Küçükçekmece Belediyesi: Küçükçekmece Belediyese Başkanlığı A Kapısı
İrtibat:4444 360(Dahili 8018)



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...