Perşembe, Haziran 09, 2016

Küçükçekmece, BESYO öğrencileri, üniversite sınavlarına hazır.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde açılan BESYO hazırlık kursları, öğrencilere üniversitelerin kapılarını açıyor. Haftanın 5 günü 1 koordinatör ve 4 antrenörden oluşan ekip eşliğinde verilen kurslara katılan öğrenciler, donanımlı bir şekilde beden eğitimi ve spor yüksek okulları giriş sınavlarına hazırlanıyor.
                                
Küçükçekmece Belediyesi, beden eğitimi ve spor yüksekokuluna girmek isteyen öğrenciler için çalışmalarına devam ediyor. Hayallerinde BESYO’da okumak olan öğrenciler Küçükçekmece Belediyesi tarafından açılan kurslarda 55-60 kişilik bir grup eşliğinde haftanın 3 günü salon, 2 günü de açık hava da olmak üzere toplam 5 gün boyunca aralıksız eğitim görüyor.
Mart ayında başlayan kurs çalışmaları, üniversiteler son sınav tarihine kadar devam ediyor. Küçükçekmece BESYO hazırlık kurslarında her üniversitenin farklı kriterlere göre yaptığı sınavlara yönelik eğitimler veriliyor.
                                       
Küçükçekmece Belediyesi, BESYO kurslarında sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hareket ederek, herhangi bir ekonomik kazanç elde etmeyi düşünmeden, başarılı öğrencilerin iyi bir kariyer elde etmelerine yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu kurstan eğitim alarak üniversitelerin spor bilimleri fakültelerine yerleşen öğrenciler ilerleyen dönemlerde Küçükçekmece Belediyesi spor okullarında eğitmen olarak'ta görev alabilecekler.


 HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.