Cumartesi, Haziran 04, 2016

Küçükçekmece Beşiktaşlılar Derneği Şampiyonluğu Pasta Keserek Kutladı.

Küçükçekmece Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, 2015-2016 Futbol sezonu Süper Lig'i şampiyonu olan Beşiktaş'ın şampiyonluğunu düzenlenen etkinlikle kutladı.
 Küçükçekmece Radisson bulu Otel de Küçükçekmece Beşiktaşlı taraftarları Deneğinin organize ettiği gecede Küçükçekmece’deki Beşiktaşlılar şampiyonluğu pasta keserek kutladı.
Radisson bulu Otel de kutlamalara Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş takımı yardımcı hocası Tamer Tuna, eski milli futbolcu ve teknik Direktör Ziya Doğan çok sayıda siyah beyaz renklere gönül veren taraftar şampiyonluk kutlamalarına katıldı.                                 
         
Günay Altan, Gururumuzla ve şerefimizle şampiyon olduk.
Küçükçekmece Beşiktaşlı taraftarları Denek Başkanı Günay Altan, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu hak ederek kazandığını ve Küçükçekmece Beşiktaşlı taraftarları Deneği olarak yeni kurulmamıza rağmen çok iyi bir çalışma yaparak derneğimiz üyeler kazandırdı.
Yönetici arkadaşlarımızla Atatürk Olimpiyat ve Başakşehir Fatih Terim stadında özelikle bu sezon Beşiktaş’ımız yalnız bırakmadık bunun sonunda da onurumuzla gururumuzla ve şerefimizle şampiyon olduk.
Tamer Tuna, Küçükçekmeceli olmaktan gurur duyuyorum,
Şampiyonlukta pay sahibi olan Şenol Güneş hocanın yardımcılığını yapan Tamer Tuna, Küçükçekmece benim doğup büyüdüğüm futbola başladığım sokaklarını adım adım bildiğim yani siz değerli Küçükçekmeceli kardeşlerimizin ve büyüklerimizin içinde olan birisiyim.
Beşiktaş’ta ilk yılımda şampiyonluk yaşamak benim için ayrı bir mutluluk birde ilk yılında bu mutluluğu siz değerli Küçükçekmeceli hemşehrilerimle kutlamak bu mutluluğu ikiye katlıyor sizlerle mutluluğu birlikte paylaştığım için bu akşam bizleri sizlerle buluşturan yöneticilere çok teşekkür ederim dedi.
Konuşmaların ardında Beşiktaş Yönetim kutlu üyesi Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş takımı yardımcı hocası Tamer Tuna Futbolcuların imzaladığı formayı Dernek başkanı Günay Altan hediye ettiler.
Daha sonra protokol ve yönetim kurulu topluca şampiyonluk pastasını kestiler.Şampiyonluk kutlamalarına katılan siyah beyaz renklere gönül verenler hep birlikte şarkıları, marşlar söyleyerek şampiyon Beşiktaş'' tezahüratı ile geceye renk kattı.
                      
HABER: Yılmaz AKTEPE
























Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.