Salı, Haziran 14, 2016

Kağıthanespor'dan transfer harekatı


2015-2016 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e düşen Kağıthanespor, yeni yönetimi ile birlikte yeni bir teknik kadro ve futbolcular ile sezona hazırlanıyor.

Başkan Halil İbrahim Kasapoğlu, kendisine ait olan KSP firmasında Transfer Komitesi ve kurmayları ile birlikte karargah kurdu. Başkan Kasapoğlu, "Biz sevdasının adını Kağıthane koyanlarla yola devam edeceğiz. Yönetime seçilen her arkadaş, iş ve spor bilgisi konularında olaylara hakimiyetleri ve en önemlisi bu büyük camiaya hizmet etme yarışı içerisindeler. En iyiyi nasıl yapabiliriz düsturuyla hareket eden bir anlayışa sahipler" dedi. 

'Keyifle izlenen bir takım oluşturacağız'
Sarı-Yeşil camiaya rahat ve keyifle izleyebilecekleri bir takım için çalışmalara başladıklarını belirten Kasapoğlu, Teknik Sorumlu ile eksik ve gerekli olan futbolcularla anlaştıklarını ve transfer çalışmalarına da devam ettiklerini söyledi.


'1. Amatör'de misafiriz'

Haziran ve temmuz aylarında da iç transfer görüşmelerine başlayacakları bilgisini veren Başkan Kasapoğlu, yeni sezonda 1. Amatör Lig'de misafir olacaklarını ve Süper Amatör Lige dönmek istediklerini vurgulayarak 2016-2017 futbol sezonunda tüm katılımcı takımlara Fair Play ruhu içerisinde başarı dileğinde bulundu.

HABER: MELİH ÖZTÜRK





Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.