Salı, Haziran 21, 2016

İşte Zeytinburnu 1957 Spor Kulübü



2010 - 2011 sezonu ile birlikte Öz Trabzonlular olarak amatör liglerde boy göstermeye başlayan ekip artık resmen yola Zeytinburnu 1957 Spor Kulübü olarak devam edecek.

Zeytinburnu ilçesini profesyonel liglerde temsil etmek ve Zeytinburnu efsanesini geri döndürmek amacıyla isim değişikliğine giden kulüpte, Başkan Kenan Aydın sitemize iddialı açıklamalarda bulundu.


Kenan Aydın yaptığı açıklamalarda, "2015-2016 sezonuna girerken ise, Teknik Kadromuz, Yönetim Kurulumuz, Oyuncularımız adeta tek yürek olduk. Kademeli olarak öncelikle iki hedefimiz vardı. Birinci hedefimiz, Klasman Grubu, ardından da Bölgesel Amatör Lig biletini kapmaktı. Bu iki hedefimizi geçtiğimiz sezon gerçekleştirdik. Ancak mücadele şimdi başlıyor. Yeni olduğumuz bir ligde mücadele edeceğiz. Statüsü değişik, havası değişik, ufak hatanın bir sezona mal olabileceği bir lig burası. Zeytinburnu 1957 olarak belki yeniyiz fakat futbol camiasının içinde yıllardır varız. Çok flaş transferlerle derin araştırmalarla hedefimiz için çalışıyoruz. Herkesin bildiği oyuncuların yanı sıra, yurt dışında yaptığımız araştırmalar ile de takımımıza fayda sağlayacak bir kaç oyuncu ile anlaşmak üzereyiz. Bu oyuncuları Bölgesel Amatör Lige çıkacağımıza inandığımız andan itibaren takibe almıştık. Şimdi de bize en çok fayda sağlayacağına inandığımız, eksik mevkilerimize gerekli takviyeleri yapacağız. 2010 yılında başlayan serüvenimizde 6 sezonun sonunda acele etmeden, altyapımıza da önem vererek, profesyonel lig kapısını araladık. Bu sezonda hedeflerimiz geçtiğimiz sezonlardaki gibi kademeli olacak. Bilinçli bir şekilde ilerleyeceğiz. Önce ligde kalmayı başaracağız, ardından da şampiyonluk için savaşacağız. 2020 senesinde Zeytinburnu ilçesini süper Ligde görmek için tüm imkanlarımızı kullanıp, mesaimizi harcıyoruz. Başarı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Biz yönetim olarak öncelikle şampiyon olmayı hak eden bir kadro kuracağız. Oyuncularımız da hak ederek geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da bir üst lige çıkmayı başaracaklar. Yönetim olarak, Teknik ekip olarak, oyuncu grubumuz olarak, başarıya kilitlendik. Zeytinburnu halkının da desteği ile bu sezonda da mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...