Çarşamba, Haziran 01, 2016

İstanbul Trabzonspor 1. Amatör'e yükseldi


İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Trabzonspor, ligin bitimine dört hafta kala 1. Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi. 

Bordo Mavili ekip, 14. haftada karşılaştığı İzzetpaşaspor'u 11-3 yenerek puanını 36 yaptı. Etilerspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece temsilcisi, üçüncü sıradaki Yeniufukspor ile arasındaki puan farkını 12'ye çıkardı. Bordo Mavililer kalan dört maçta kaybetse dahi her iki maçta da Yeniufukspor'u mağlup ettiği için ikili averajda üstünlük kurarak ilk ikide yer almayı garantiledi. 

1. Amatör Lig'e yükselmeyi başaran İstanbul Trabzonspor, kalan dört haftada şampiyonluk mücadelesi verecek. Etilerspor'un bir puan önünde yer alan Bordo Mavili ekip, ilk maçta sahasında 2-2 berabere kaldığı rakibiyle 15. haftada deplasmanda karşılaşacak. 

İstanbul Trabzonspor, 1991 yılında kurulan Halkalı Yenidoğan Spor Kulübü'nün kongreye giderek tüzük tadilatı yapılmasının ardından isim değişikliğine gidilmesiyle kuruldu. Bordo Mavili ekip, A takım düzeyinde ilk kez bu sezon liglerde yer aldı ve yeni ismiyle tarihinin en önemli başarısını yakaladı.

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...