Pazartesi, Haziran 20, 2016

İstanbul Sinospor, İstanbul A.Ş'ye pilot takımı oluyor

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden İstanbul A.Ş spor’un yeni sezonda Süper Amatör Küme ekiplerinden İstanbul Sinop’u pilot takım olarak kullanmak istediği öğrenildi.
Konuyla ilgili  protokolün hazırlandığı, önümüzdeki günlerde de iki kulüp tarafından karşılıklı olarak imzalanacağı bildirildi. İki kulüp arasındaki bu anlaşmada İstanbul A.Ş  spor 2.Başkan yardımcısı görevini yürüten  ve aynı zamanda Küçükçekmece  Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı olan Seymen Gençtürk’ün etkili olduğu ifade edildi.
                                                        
Konuyla ilgili resmi açıklama da yine İstanbul Sinopspor’un sahuruna katılan Gençtürk’ün ağzından geldi. Gençtürk yaptığı açıklamada İstanbul Sinopspor’un, İstanbul A.Ş spor’un pilot takımı olması konusunda görüşmelerin son aşamaya geldiğini, görüşmelerin de önümüzdeki günlerde protokol altına alarak resmiyet kazanacağını söyledi. Gençtürk “Aynı zamanda İstanbul A.Ş spor 2.Başkan görevi yapmaktayım . Bu sene başlangıç olarak İstanbul Sinop’la pilot takım anlaşmasını protokol altına almayı düşünüyoruz. Yarın İstanbul Sinopspor kulübü Bölgesel Amatör Lige çıktığında bu anlaşmanın çerçevesi daha da genişleyecektir. Artık bölgemizde profesyonel bir takım olarak İstanbul A.Ş spor’un olduğunu düşünebilirsiniz. Orası da artık bizim bir kapımız.” diye konuştu. Bu arada yapılacak olan protokolün içeriğiyle ilgili olarak da bilgi verilmedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE




Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.