Cuma, Haziran 17, 2016

İstanbul Sinospor İlyas ve Zeki ile yeniden anlaştı


Yeni futbol sezonunda Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan İstanbul Sinopspor' da hedefler doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. İstanbul Sinospor' transfer komitesi tarafından yapılan görüşmeler sonucunda iç transferde geçen forma giyen İlyas Çevik ve Zeki Demirkol ile yeniden görüşme yaparak ile anlaşmaya varıldı.

İstanbul Sinospor' Genel Sekreteri Yasin Şahin “2016-2017 sezonunda hedefimiz olan şampiyonluğa bizleri ulaştıracak kadroyu oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz sezon kulübümüzün formasını giyen sol bek oynayan İlyas Çevik ve sağ bek oynayan Zeki Demir kol ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Transfer komitemiz, teknik kadromuz tarafından belirlenen oyuncu listesi üzerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezon sonunda bizleri hedefe götürecek kadroyu oluşturacağız dedi.


Yeniden kulübü ile anlaşmaya varan İlyas Çevik ve Zeki Demirkol “Geçmiş dönemlerde İstanbul Sinospor'  Kulübünün formasını giyerek elde etmiş olduğu başarılara katkı sağlamaya çalışmıştık. Şimdi yeniden yeni bir hedef için buradayız. Bizlere güvenip transferimizi gerçekleştiren İstanbul Sinospor'  Kulübü yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Hedefi olan bir kulüpteyiz ve bu hedefe ulaşma esnasında bizlere düşen sorumluluğun farkındayız. Atılan bu imzaların hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandılar.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.