Perşembe, Haziran 16, 2016

İstanbul Sinopspor iç transferde 2 oyuncuyla anlaştı



İstanbul Süper Amatör Lig’de gelecek sezon BAL Ligine çıkayı hedefleyen İstanbul Sinopspor iç transferde 2 isimle yeniden anlaştı.

İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim ilk etapta orta saha oyuncusu Barış Hamza ve stoper görevi yapan Soner Keleş ile yeniden anlaşma imzaladı. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı,, yeni sezon için ortaya hedef koyacaklarını ifade etti.

Aşçı, Teknik Direktör Altay Onaran'ın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Yeni sezon öncesi yaptığımız toplantının ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık. Genel kaptanımız Hamdi Demirkol ve Hocamız Altay Onaran'ın  raporları  doğrultusunda ilk olarak iç transfer çalışmalarımıza başladık. Görüştüğümüz oyunculardan orta saha oyuncusu Barış Hamza ve stoper görevi yapan Soner Keleş ile yeniden anlaştık.

Aşçı, bu sezon hedeflerinin BAL.lig olacağını da kaydederek, "Bu sezon takıma hedef koymamızın doğru olacağını düşündük. Çünkü yapılanma olarak da kulübü belli bir noktaya getirdik.


Bu sezon hedefimiz BAL. Lig olacak. Tabi hedef koymak en kolayıdır. Önemli olan bu hedefi gerçekleştirmek için doğru adımlar atabilmek. Transferde iyi oyuncuları almak istiyoruz ama bu oyuncuların da bir maliyeti var. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak" diye konuştu.
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.