Cuma, Haziran 17, 2016

İstanbul Altınorduspor'da 1. Amatör Lig sevinci yaşanıyor


İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta mücadele eden İstanbul Altınorduspor, ligin son maçında Kozyatağı İdman Yurdu'nu 4-2 yenerek 1. Amatör Lig'e yükselmeyi başardı. 

Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan İstanbul Altınorduspor, sezonun son maçında Kartal Yunus Sahası'nda Kozyatağı İdman Yurdu ile karşılaştı. Mücadeleyi 4-2 kazanan Bordo Mavili ekip, 43 puanla ligi 2. sırada tamamlayarak bir üst lige terfi etti. 

İstanbul Altınorduspor Teknik Direktörü Bülent Kaya, yaptığı açıklamada, "1. Amatör'e çıkmak için iddialı bir şekilde kadro kurarak başlayan takımımızda daha ligin 4. haftasında belli çevrelerce şampiyonluk hedefine çomak sokulmaya çalışılması gerek tüm sorumluluğu üzerine alan beni ve takım futbolcularını daha da hırslandırdı. Teknik sorumluluğunu üstlendiğim İstanbul Altınordu Spor Kulübü'nün grubunda en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olma özelliğini sağlayan her biri altın kalpli ve koca yürekli futbolcu kardeşlerimizin üstün özverisi ve çabası ile yönetim kurulu üyesi sayın Erol Gözen ve sayın başkanımız Hüseyin Erkubilay'ın katkılarıyla kulübümüzün 1. Amatör Lig'e çıkmasının haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen bütün futbolcu, yönetime teşekkürler" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...