Cumartesi, Haziran 11, 2016

İFAspor dış transferde iki oyuncu daha renklerine kattı.


Geçen hafta 2 futbolcuyu renklerine bağlayan İFAspor da transferler hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da 2 futbolcu ile anlaşan Küçükçekmece temsilcisi taraftarlar heyecanla yeni sezonun açılmasını bekliyor.
İstanbul Süper Amatör lige güçlü takım kurmak için kolları sıvayan İFAspor dış transferde hız kesmiyor ve geçmiş yıllarda kulübün formasını giyen eski oyuncularından Kamil ve Serhat ile anlaşmaya vardılar.
Hafta içi kulüp binasında iki oyuncu ile görüşme yapan Kulüp yönetimi eski oyuncuları ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen kulüp Başkanı Aydın Aydeniz “Hem iç, hem de dış transferde önemli ve bizim için çok faydalı olduğuna inandığımız futbolcular ile anlaştık.

İç transferde takımın iskeleti önemli ölçüde korunurken, dış transferde de hocamızın istediği ve alternatifli bir kadroya yöneldik. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz sayfayı kapatmadık. Takımımız önümüzdeki sezonda herkesi mest edecek, başarı basamaklarını bir bir tırmanacaktır. Bizler buna sonuna kadar inanıyoruz. Taraftarlarımızda inanır ve tribündeki yerlerini her zamanki gibi alırlarsa, önümüzde hiçbir güç duramaz. Şimdiden heyecanla yeni sezonu bekliyoruz. Bizler inandık, sizlerde inanın
HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...