Perşembe, Haziran 02, 2016

'Yeşilova Esnafspor'da hedef her zaman şampiyonluk'


Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yetik ve Genel Kaptan Yılmaz Ak, kulüp binasında önümüzdeki sezon değerlendirmesi için bir araya geldiler.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan Yeşilova Esnafspor yönetimi 2016-2017 sezonunda güçlü ve kaliteli takım oluşturmak için şimdiden kolları sıvadı.


Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, bu yıl da başarı hedefimizi ortaya koymak suretiyle iyi bir transfer yapacaklarını, ahlaklı, disiplinli futbolcularla kolej havası içerisinde bir takım oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Tabii ki başarı hedefimizdir. Şampiyon olma hedefimizi her zaman ortaya koymuşuzdur" dedi. 

Başkan Vekili Salih Yetik de, "Yeni sezon için öncelikle 15 gün içinde yeni Teknik Direktörü belirleyeceğiz. Yeni hocamız da belli olduktan sonra yeni sezon için çalışmalara hız vereceğiz. İnşallah çok daha üst noktalarda şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız.Kulüp olarak amacımız, gençlerimizi spora yönlendirerek önlerini açmak, futbol branşında büyük takımlara ve Türk sporuna faydalı sporcular yetiştirmektir.İnşallah bu dönem de böyle olacaktır" diye konuştu.

Genel kaptan Yılmaz Ak ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "Hedefimiz her zamanki gibi şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Lig'e takımmıızı çıkarmak. Bütçemize göre hareket elip, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Yönetim olarak yeni sezon için çok iyi gençlerden oluşan bir takım kurmak olacaktır bu gençlerin yanına 3,4 tane abi yapacak tecrübeli oyuncular takviye yaparak İnşallah bu sezon şampiyon olarak bir üst lige yükseleceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.