Pazartesi, Haziran 06, 2016

Haznedarspor destan yazdı


Türkiye U16 Şampiyonası'nda Tekirdağ grubunda şampiyon Haznedarspor oldu... Tarihinde ilk kez bir Türkiye şampiyonasına katılan Güngören temsilcisi oynadığı futbol ve aldığı çarpıcı skorlarla dikkatleri üzerine çekerken ikinci turu beklemeye başladı.

Çorlu'da oynanan maçlarda sırasıyla Edirne DSİ'yi 3-2, Karamürsel İdman Yurdu'nu 6-1, finalde de Lüleburgazspor'u 5-2 yenerken, defalarca Türkiye şampiyonalarında yer almış rakiplerinin arasında sıyrılmasını bildi.


Başarının mimarı: Taşdan Görler
Başarının en büyük mimarıysa şüphesiz hem başkan hem de teknik direktör olan Taşdan Görler. 15 yıldır Lacivert-Beyazlılarda tek başına mücadele veren Görler kurduğu sistem ve planlı çalışmalarıyla Haznedarspor'u bu noktaya getirdi. Geniş maddi imkanlara sahip olmasa da Güngören ve çevresindeki okullarla işbirliği yaparak buralardaki yetenekli gençleri spora kazandıran Görler, "Bu sezon U16'da namağlup şampiyon olduk, Türkiye Şampiyonası'nda da üç maçımızı kazandık. U15 ve U14'te de grup şampiyonluklarımız var. Planlı çalışmalarımızın meyvesini aldık. Mevlam da yardım ediyor. Çalışmak bizden, başarı Allah'tan" dedi.


STAT: Çorlu Belediye
HAZNEDARSPOR: Ubeydullah, Şükrü, Muhammet Ali, Şahin, Bünyamin, Ahmet, Şehmus, Sidar, Yasir, Yusuf Can, Furkan (Erdem, Kerem, Emir, Bulut, Murat, Muhammet, Emre Can)
LÜLEBURGAZSPOR: Kadri, Metehan, Emirhan, Necdet, Ömercan, Mete, Kenan, Ferhat, Ödegay, Fatih, Kıvanç (Mehmetcan, Kerem, Mustafa, Ali, Hasancan, Alper, Uğurcan)
TEKNİK DİREKTÖR: Yüksel Güdücüoğlu

GOLLER: Şahin (11), Şehmus (32, 46), Sidar (53), Bulut (80+5) / Mete (8), Emirhan (62)

HABER: EFKAN BUCAK/BENAN DİKER



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.