Çarşamba, Haziran 08, 2016

Hazan Vezir'in oğlu İstanbul Bafraspor'da


Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek İstanbul Bafraspor, transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip, son olarak İstanbulspor'da forma giyen Ergun Vezir ile anlaşma sağladı.

Futbola Selimiyespor altyapısında başlayan Ergun Vezir, 2005-2009 yılları arasında bu takımın formasını giydikten sonra Süper Lig ekiplerinde Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Bir sezon yer aldığı Rize ekibinde U21 takımında forma giyen Ergun, 28 maçta 5 gole imza attı. 2013-2014 yıllarında Sultanbeyli Belediyespor forması giyen 1991 doğumlu oyuncu, geçtiğimiz sezonu İstanbulspor'da geçirdi. Takımının kaydettiği birçok golde imzası bulunan 25 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda İstanbul Bafraspor'un formasını giyecek.

Eski milli futbolcu Hasan Vezir, üç yıl önce İstanbul Bafraspor formasını giyerek Bayrampaşa'da düzenlenen veteranlar turnuvasında şampiyonluk sevinci yaşadı. Yeni sezonda ise oğlu Ergun Vezir, İstanbul Bafraspor'un başarısı için ter dökecek.

Kulüp Başkanı Fatih Demir, transferin ardından yaptığı açıklamada, 5 transfer daha yaparak sezonu kapatacaklarını söyledi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...