Pazar, Haziran 12, 2016

Haydarspor şampiyonluk turu attı


İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'tan çıkmayı daha önce garantileyen Haydarspor, iç sahadaki son maçında şampiyonluk turu attı. Sarı-Siyahlılar Vefa Stadı'ndaki maçta İstanbul Gençlergücü'nü 9-1 yenerken maç sonrası taraftarıyla bütünleşti. 

Vefa Stadı'nda bugün oynanan maçta Haydarspor'da en skorer isim dört golle Ahmet Erdem olurken, takımın aynı zamanda genel kaptanlığını da yapan Ceyhan Zamur üç golle hat-trick'e imza attı. Fatih ekibinin diğer golleri Enes ve Hasan Baydar'dan geldi. Haydarsporlu futbolcular maç sonrası şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan ve sekiz sezon sonra amatör liglere dönen Haydarspor, 2. Amatör'deki bu ilk sezonunda beklemeden 1. Amatör'e çıkmış oldu. Mazlum Denizkuşu'nun başkanlığını yaptığı Haydarspor'un yeni oluşumunda Çetin Esmeroğlu asbaşkan, Ceyhan Zamur genel kaptan, Remzi Yiğiter de teknik sorumlu olarak yer aldı ve bu ekip başarıda büyük pay sahibi oldu.

Maçta evlilik teklifi
Öte yandan Haydarspor-Gençlergücü maçında güzel bir olay daha yaşandı. Haydarsporlu futbolculardan Ömer Ustek kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Sarı-Sşyahlı futbolcuların da destek verdiği evlenme teklifine olumlu yanıt geldi.


Hiç yorum yok:

Şehzadebaşı liderden puanı aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta Şehzadebaşıspor deplasmanda yenilgisiz lider Samatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.