Çarşamba, Haziran 01, 2016

Halkalıspor ligin sonlarına doğru açıldı


2. Amatör lig 10. Grupta Ateştuğla Spor ile Halkalı Spor Mahmutbey Stadında karşı karşıya geldiler. 

Ligin ikinci devresinde sadece 1 beraberlik alıp tüm maçlarını kazanan Küçükçekmece temsilcisi, ikinci sırada bulunan ve gruptan çıkmak için avantajlı bir durumda bulunan Ateştuğlayı iyi bir oyun sergiledi maçta 4-2 yenmeyi başardı. Halkalı Spor'un gollerini 35.de Serdar, 65 ve 75 de Yunus, 85. dakikada Enes kaydetti. 

Ligin ikinci yarısında 1 beraberlik alıp tüm maçlarını kazanarak gözle görülür bir çıkış yakalayan Halkalı Spor, Ateştuğla gibi önemli bir rakibi deplasmanda yenerek buna bir yenisini daha ekledi. Maç sonunda Halkalı Spor kulüp Başkanı Faruk bey ile yaptığım görüşmede. ligin ilk yarısı ile ikinci yarısında ki fark nedir sorusuna, '' Ligin ikinci yarısında genellikle gençler ile oynadık. Galibiyetler de bundan sonra geldi. Keramet gençlerde galiba'' diye gülümseyerek cevap verdi. Başkan ayrıca ''Ateştuğla maçında 8 tane genç futbolcu ile oynadıklarını söyledi. Ateştuğla gibi önemli bir rakibi yendikleri için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu gençler oldukça geleceğe daha da umutla baktıklarını belirtti. Ateştuğla ile oynadığımız ilk maç biraz sıkıntılı geçmişti. İkinci maça gittiğimizde açıkçası kafamızda bazı soru işaretleri vardı. Fakat oraya vardığımızda özellikle Ateştuğla yönetimi bizi çok iyi karşıladı. İlgi ve alakalarından dolayı hepsine şükranlarımı sunuyor ve kendilerine bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum'' diye sözlerini tamamladı. Halkalı Spor bu galibiyetle puanını 23'e yükselterek dördüncü sıraya yükseldi. Ateştuğla bu malubiyetle 30 puanda kaldı ve ikinciliğini devam ettirdi.

HABER: EMRE İSPANLAR     



Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.