Perşembe, Haziran 16, 2016

Gaziosmanpaşaspor'da çalışmalar başladı


3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen Gaziosmanpaşaspor'da 31 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda seçilen Ömer Güler başkanlığındaki yeni yönetim çalışmalara başladı. 

Gelecek sezon BAL'da mücadele edecek olan Yeşil-kırmızılı yönetimin hedefinde ilk olarak teknik direktör ve daha sonra transfer var.

Gelecek sezon Gaziosmanpaşaspor'un bir diriliş mücadelesi vereceğini ifade eden başkan Güler, ”Bu zor ve meşakkatli yolda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu asla unutulmasın. Büyük Gaziosmnpaşaspor'un büyük taraftarına şampiyonluk yakışır bunun için mücadele vereceğiz. Benimle birlikte aynı cesareti gösteren ekip arkadaşlarımla Gaziosnpaşaspor'un hizmetine hazır halde huzurlarınızdayız” şeklinde konuştu.

Kendilerini ne gibi zorlukların beklediğini bildiklerini belirten Güler “Arkadaşlarımız ile birlikte bir tek hedef için bu takımı şampiyon yapmak için geldik. Bu zorlukların hepsini göğüsleyeceğiz. İnşallah bu takımı lig sonunda nerede kaldıysak orada, 3.Lig'de devam ettireceğiz. Her başarının temelinde birlik ve beraberlik yatar. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu başarıyı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.