Pazar, Haziran 12, 2016

Ferahevlerspor için son 90 dakika


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Ferahevlerspor, deplasmanda konuk olduğu Zeytinburnu Yeşiltepespor'u 10-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Yeşil Beyazlılar, 1. Amatör Lig için son hafta kader maçına çıkacak. 

Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın her iki yarısında da beşer gol bulan Ferahevlerspor, bu sezon en farklı galibiyetine ulaşarak 10-0 galip ayrıldı. Yeşil Beyazlıların gollerini Ersin (4), Fatih (3), Ömer Faruk (2) ve İsa kaydetti. 

Ferahevlerspor'a beraberlik yetiyor
Bu galibiyetle puanını 38 yapan Ferahevlerspor, ikincilik için Cevat Köprübaşıspor ile aynı puanda son haftaya giriyor. İkincilik için mücadele veren iki takım, son hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 


İlk maçı deplasmanda 4-2 kazanan Ferahevlerspor, sahasında oynayacağı ikinci maça avantajlı giriyor. Yeşil Beyazlılar, sahasındaki karşılaşmayı kazandığı takdirde ikinci olarak 1. Amatör  Lig'e yükselecek. Beraberlik de Sarıyer temsilcisine yarıyor zira puan eşitliği halinde ikili averaja bakılacağından Ferahevlerspor, bu alanda da Cevat Köprübaşıspor'a üstünlük kuracak. 

Bu zorlu karşılaşma, 15 Haziran Çarşamba günü, saat 15:00'te, Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanacak. 

YerelFutbol.com





Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...