Pazar, Haziran 19, 2016

Etilerspor'dan Yeni Ufukspor'a tepki


İstanbul 2. Amatör Lig'de Yeni Ufukspor'un, aynı devrede iki maça çıkmadığı için Etilerspor'un ihracını istemesine Mavi-Siyahlılardan tepki geldi.

Gruptan çıkmayı bitime iki hafta kala garantileyen Etilerspor Sarıgöl Birlikspor ve Yeni Ufukspor maçlarına eksik gidince hükmen 3-0 yenik sayılmıştı. Yeni Ufukspor yönetimi de bunun üzerine TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne başvuru kararı almıştı.

Etilerspor İkinci Başkanı Erdal Dalgıç, Yeni Ufukspor Kulübü'nün tavırlarına anlam veremediklerini belirterek "Ligden ihracımızı isteyen Yeni Ufukspor'a sormak istiyorum, 35 puan toplayarak terfi eden takımımızın ne saygısızlığı olmuştur? Ligin ilk yarısında kendileri keyiflerine göre bizim sahamıza gelirken sahadan 30 dakika bekleyen Etilerspor'dur. O maçı hükmen 3-0 kazanmıştık. Haksız olduğunu düşündüğümüz o 3 puanı son hafta kendilerine iade ettik. Sezon içindeki başarısızlıklarını bize mal etmeye çalışmalarına anlam veremiyoruz. Kendilerine seslenmek istiyoruz, sakın bu tarz yanlış davranışlarda bulunmayın, sadece başarıyı tebrik edin. Saygı ve başarı insanlar içindir" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ETME BULMA DÜNYASI SEN O MAÇTA 5 DK İÇİN BEKLEMEZSİN BAŞINA BU GELİR

Adsız dedi ki...

Yeni ufuk spor , Etiler sporun ihraçını istemeden önce en az etiler spor kadar puan toplayıp Hakkı'yla çıkmayı deneseydi keşke bu kadar küçük ve ucuz oyunlar yeni ufuk sporun itibarını bitirir sadece..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.