Cuma, Haziran 17, 2016

Esentepe Şahin'den Öz Yarımburgaz'a geçit yok


İstanbul 2.Amatör Lig 4.grup ekiplerinden Esentepe Şahin ve Öz Yarımburgaz Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
Maçın hakem triosu Murat Yaroğlu,Erkan Aykun ve Mehmetcan Aktaş idi.



Maçta üç puanı konuk ekip Özyarımburgaz alırsa bir üst lige çıkacak ve seneye 1.Amatör Lig'de boy gösterecekti.2.'lik çekişmesinde Özyarımburgaz rakibi Gültepe'nin 1 puan önünde bulunuyordu.Eğer maçtan beraberlik veya mağlubiyet çıkarsa Eyüp temsilcisi Gültepe 1.Amatör Lig'e yükselecekti.Sahada yoğunda bir güvenlik önlemi vardı.
Mücadeleye konuk ekibin santra vuruşuyla başlandı.İlk 10 dakika rakibi kendi sahasına hapseden Esentepe Şahin müsait pozisyonda Bahadır ile 13.dakikada direğe takıldı.Ataklarını sıklaştıran ekip defansta ki bir anlık hata pahalıya patladı ve konuk ekip Tufan'la 1-0 öne geçti.Yediği golle soğuk duş alan ev sahibi ekip 32.dakikada Cem'in kaleyi cepheden gören ceza sahası gerisinden harika vuruşuyla öne geçen ekip skoru 1-1'e getirdi.İlk devrede başka gol olmayınca iki ekipte soyunma odasına beraberlikle gitti.
İkinci devrede ise iki ekipte çok net pozisyonları rakip kalelerde harcayınca iki ekipte üstünlük sayısını bulamadı.Oyunda iki ekipte birbirine sert oynamaya başlayınca 67.dakikada Esentepe Şahin'li Gökhan'ın ayağına gelen darbe sonucu Teknik direktör Sedat Turna harekete itiraz etti ve sahanın içine kadar girince oyun alanı bir süre kızıştı.Hakem kenarda olanları izledikten sonra Teknik direktör Sedat Turna'yı hakem tribüne gönderdi.
Oyun kaldığı yerden devam etti.Bir süre sonra zaman geçirmek için topu vermeyen Esentepe Şahin'li Cem oyundan atıldı bir süre sonra ise Özyarımburgaz filebekçisi İlker kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Hakem oyunu tekrar devam ettirdi.80.dakikada oyuna sonradan giren Barış takımını 2-1 öne geçirdi ve Özyarımburgaz'ın 1.Amatör ümitlerini bitirdi.Golden sonra akın akın gelen konuk ekip 90. dakikada penaltı kazandı.Topun başına geçen Muhammet topu dışarı vurdu ve penaltıyı gole çeviremedi.Mücadelede başka gol olmayınca ev sahibi ekip maçı 2-1 kazandı ve Özyarımburgaz'ı 1.Amatör yolundan etti.Maç bittikten sonra gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra iki ekip de sorunsuzca sahadan ayrıldılar.

4.grup 18.haftada oluşan puan durumu ;

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

5 yorum:

burak gültepe dedi ki...

göstermiş olduğunuz karakterli duruştan dolayı tebrik ederim Esentepe Şahin sporu.
öz yarım Burgaz deplasmanına giden her takım küfürlerden hakaretten şikayetçiydi bu sezon, ne maçın hafta içi olması ve ne de iddiasının kalmaması Esentepe Şahin sporun ilk maçta hak etmedikleri kötü muamelenin karşılığında karakterli bir tavır sergilemekten alıkoydu ! bu maçı kazanması onlar adına oldukça gurur verici. Alma mazlumun ahını, çıkar ahesli ahesli !!!

Adsız dedi ki...

burak arkada a katılmıyorum. bizde Öz yarımburgaz deplasmanına gittik. herhangi bir değil küfür en kötü bir olumsuz durum ile bile karşılaşmadık. Çünkü biz onları ilk maçta misafirperverce karşıladık. biz gidince de onlar bize bizim onlara yaptığımız misafir perverlikten fazlasını yaptılar. kaldıki o takım yeni kurulmuş lige yeni katılmış bir ekip miş. biz takım arkadaşlarımız olarak onlardan memnun kaldık. Ama anladımki herkes yaptığını bulurmuş. ben ilk defa sizden duydum. yarımburgaz hakkında kötü kelime. Göktürksaray, Güzeltepe,ist.barış spor,yeşilılgaz ve altınaslar olarak biz birşeyle karşılaşmadık. ama bu grubun şaibeli maçlar yaşadığını duydum. bize faydası yok ama kime yaradıysada ona hayırlı olsun.hatırlı eski dostluklara hayırlı olsun.. sevgilerimi sunuyorum.

Adsız dedi ki...

özyarımburgaz bunu sonuna kadar haketmıstı iyi oldu küfrün sonu yoktur seneye küfür etmezler artık...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben tarafsız bir kulüp oyuncusu olarak Esentepeşahin- özyarımburgaz maçını öncesi almış olduğumuz duyumlar üzerine merak edip 2 arkadaşla geldik. esentepenin hiçde masum ve temiz olduğunu söylemek kesinlikle mümkün değil. Lütfen ogünü canlı canlı gözlerle gördük. ilk 4 takım tamamen teknik kadroları ile beraber nerdeyse ordaydı. o saatte diğer takımlarında başka yerde maçları vardı. burda bu grubun temiz olduğundan kimse bahsetmesin lütfen. bizim takıma olmasada diğer takımların konuştukları da malumumuz. onu da yönetenler düşünsün.

Adsız dedi ki...

Gültepe li Burak ve adsız arkadaş size soruyorum. yarımburgaz küfür etmiş dediniz ya peki siz İKİTELLİ maçında koro halinde küfür eden değilmisiniz. Ayrıca YARIMBURGAZ maçında BAŞKANINIZ ifadesidir özellikle takımınızı desteklesindiye organize etmedimi? (kendi beyanı; taraftarı biz takımı desteklesin diye organize ettik fakat maçın gidişatıyla kontrolden çıktılar dedi. Kontrolden çıkılan takımın mağlup duruma düşmesi ile sporculara ve hocaya ismen seslenerek evde çocuğunuz yok mu işte onları .... SİZ KARAKTERSİZ bir topluluğun üyesisiniz. yıllardır butür olayları yapan amatörlükte belli takımlar var. hiç kendinizi aklamaya çalışmayın sizi bilenler biliyor. her defasında finallerde kaybetmeye alışmış takımdınız. tabi bu defa yaptığınız lobi çalışmasıyla yeni olan kulübü yediniz kendinizi başarılı sayıyorsunuz. bence vicdanınız rahat değildir. Ben ve benim gibi düşünenler yeni kulüplere sahip çıkmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Transfer gerçekleşirse inşallah gelecek sezon YARIMBURGAZDA oynamayı istiyoruz.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...