Perşembe, Haziran 16, 2016

Coşkun Tosun, başarılı bir sezonu geride bıraktık



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çubukluspor'da 2015-2016 sezonu değerlendirme toplantısı yapıldı.Çubukluspor Kulübü Tesislerinde yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
Toplantı sonunda sezonla ilgili görüşlerini açıklayan kulüp başkanı Coşkun Tosun "2015-2016 sezonunu oldukça başarılı bir şekilde kapattığımızı düşünüyoruz.Bir çok kategoride şampiyonluklar yaşadık.A takımımız ligi oldukça iyi bir konumda bitirdi. U-16 takımımız Türkiye Şampiyonası 1.kademe maçında son saniye golüyle kaybederek Türkiye Şampiyonasına veda etti.Alt yapı takımlarımızın performansından son derece memnunuz.Artık yeni sezonu düşünüyoruz.Çalışmalarımıza yakında başlayacağız.Kulüp olarak yeni yetenekleri yetiştirmek için kollarımızı sıvayacağız.Sahamızın bakım çalışmaları da bitmiş durumda.Bu da bizim için oldukça önemli bir gelişme.Yeni sezonla birlikte daha sıkı bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız.Yeni sezonda da çok iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz.Yeni sezon inşallah kulübümüze hayırlı olur" diyerek sözlerine son verdi.
HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...