Pazartesi, Haziran 20, 2016

Çanakkale Dardanelspor seçmelerine büyük katılım

Türk Futboluna Mehmet Topal, Gökhan Zan, Hasan Kabze, Mehmet Yılmaz, Tolga Seyhan, Fevzi Elmas, Okan Koç, Selçuk İnan gibi yıldız oyuncuları kazandıran Çanakkale Dardanelspor’un yeni yıldızlar kazandırmak için hafta sonu altyapı seçmelerini İstanbul Küçükçekmece ilçesinde yaptı.
Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yöneticilerde seçmeleri yakından izleyerek Çanakkale Dardanelspor Altyapıdan sorumlu yönetici Bülent Büberci ve ekibine başarılar dilediler.
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş tesislerde,2000-2004 Doğumlular arasını kapsayan Çanakkale Dardanelspor alt yapıya kazandırılacak oyuncuların seçimine, 235 genç futbolcular adeta akın etti.
Spor Toto 3. Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için Altyapıdan sorumlu yönetici Bülent Büberci Koordinatörlüğünde Üzeyir Gül, Deniz Ünver, Ahmet Aşkın ve Yakup Öner hocalar nezaretinde çalışmalara başladı.
Çanakkale Dardanelspor Altyapıdan sorumlu yönetici Bülent Büberci, yaptığı açıklamada, Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için Türkiye'nin değişik yerlerinde oyuncu seçmeleri yapıyoruz. Belirlediğimiz oyuncular alt yapı birimlerine dahil olacaklar.
Her geçen gün Dardanelspor gelişiyor. Bu sevindirici. Artık, Türk futbolunda Dardanelspor kültürü oluştu. Dardanelspor'dan yetişen oyuncu iyi futbolcudur görüşünü kabul ettirdik. Yetenekli oyuncular buraya geliyor, iyi eğitim görüyorlar.
13-17 yaş arasından oluşan 89 sporcumuz kulüp tesislerimizde kalıyor ayriyeten onların Okul Eğitimlerin den beslenmelerine kadar çocuklarımız hizmet etmekteyiz. Çocukların sosyal yaşamındaki eğitimine de kulüp tesislerinde büyük önem veriyoruz.
Bizler yardımcı olan Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekip arkadaşlarına yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE



















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.