Çarşamba, Haziran 22, 2016

Bucaspor İstanbul’da yaptığı Alt yapı Seçmeleri sona erdi.

Türkiye 2. Lig takımlarından Bucaspor altyapısına yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla düzenlenen Küçükçekmece ilçesindeki  Altyapı seçmeleri tamamladı.
Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında  21-22 Haziran tarihleri arasında 1998 .2004 Doğumluların kapayan seçmeler iki gün sürdü.
İdari Direkör -Mehmet Uzunyenisoy, Teknik sorumlu- Gökmen Kaptan, Scout’lar Özden Yıldırım, Arif Biçer-Masör-Rıdvan Temiz ve Malzemeci -Can güler den oluşan ekiple gerçekleşen seçmeleri İstanbul ayağı tamamlandı.
Seçilen adaylarımızla, antrenman programları netleştiğinde iletişime geçilerek, idmanlara katılımı sağlanacak.
Bucaspor Altyapı Teknik sorumlu Gökmen Kaptan seçmeler sonunda yaptığı açıklamada“İstanbul Küçükçekmece de bu bizim ikincisi gerçekleştirdiğimiz seçmeler. Burada çok yetenekli oyuncular var  Altyapı seçmelerine  gösterilen bu ilgi bizleri memnun etmiştir.
Bu ilgide göstermektedir. Ben ve İdari Direktör -Mehmet Uzunyenisoy, Teknik, Scoutlar Özden Yıldırım, Arif Biçer Hocam iki gün boyunca süren seçmeler sonunda altyapımıza güç katacağına inandığımız sporcuları belirledik. Önümüzde ki günlerde kendileriyle iletişime geçerek antrenmanlara katılımlarını sağlayacağız. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar dilerim.” İfadesini kullandı.
 HABER:Yılmaz AKTEPE


















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.