Perşembe, Haziran 16, 2016

Beylikdüzü'nde kale emin ellerde


Geçtiğimiz sezon Beylikdüzüspor kulübü kalecilerden yana hiçbir sıkıntı yaşamazken, bunda kaleci antrenörü Ercan Kore büyük pay sahibi oldu. Çalışmalarını her türlü hava şartlarında bile aksatmayan Kore, 6 saat sahada kalarak kalecilerin tecrübe kazanmasını sağladı. 

Geçtiğimiz sezon Beylikdüzüspor A Takımında Barbaros ve Ahmet ile başarılı bir sezon geçiren Kore, U-19 takımında Halit’in Azerbaycan U-17 milli takımına davet edilmesi, İsmail’in İstanbul final maçında başarılı oyunu, Alp’in arkadan kalecileri zorlaması camiada da sevinçle karşılandı. Ercan Kore, bu başarının arkasında başta Beylikdüzüspor kulübü Başkanı Ömer Küçüksarı ve Yönetimin tüm çalışma malzemelerini temin etmesi, kalecilere sonsuz destek verdiklerinden dolayı geldiğini söyledi. 

'Kalecilerimizle tanınacağız'
Bu oluşuma destek verenlere teşekkür eden Kore, yakın zamanda Beylikdüzüspor camiası kalecileriyle anılan tek kulüp olma özelliğini elinde bulunduracağına inandığını söyledi. Ercan Kore, sitemiz aracılığı ile tüm velilere seslenerek yetenekli çocukları Beylikdüzüspor kulübündeki antrenmanlara davet etti ve çocuklarının iyi yerlere gelmesini sağlamak için gerekli yolun açılmasını istedi.

Ercan Kore’yi tanıyalım
1968 İstanbul doğumlu olan Ercan Kore, Balkan göçmeni bir ailenin çocuğudur. Kalecilik sevdası ortaokul yıllarında Bayrampaşa Rıfat Canayakın Lisesinde başlamış, buradaki başarısı ile Fenerbahçe Altyapı seçmelerini kazanarak, Kalecilik yolunda ilk adımını atmıştır. Daha sonra sırası ile İstanbulspor, Bayrampaşaspor, İzmir Denizgücüspor, Avcılarspor, Çatalcaspor ve Gürpınarspor’da oynayarak kariyerini noktalamıştır. Kore, halen Beylikdüzüspor’da Kaleci Antrenörlüğü yaparak spor hayatına devam etmektedir. Sırası ile; T.F.F. C Grassroots, TFF. B Kaleci antrenör kursu,  Çek Cumhuriyetinden UEFA B diplomaları alarak, Türkiye’den Rasim Kara ve Yavuz Şimşek, Çek Cumhuriyeti Zbrojovka Brno takımından Josef Hron, Slavia Prag takımından Çek  Cumhuriyeti U-21 Milli takımında Milan Baros ve Peter Cech’in hocası  Teknik Direktör Miroslav Baranek,  Bohemias Prag takımından Kaleci Antrenörü Martin Vaniak gibi  dünyaca ünlü kaleci hocalarının seminerlerine katılmıştır. Burada elde edindiği değerli bilgileri genç yeteneklere aktarmaktadır.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...