Pazartesi, Haziran 13, 2016

Başakşehir İkitelli Köyiçi gençleri şampiyon


U/19 liginde 2. grupta mücadele eden Başakşehir İkitelli Köyiçi son maçında Avcılar 1903'ü yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 

6 aylık bir kulüp olan Başakşehir temsilcisi, Büyük Kılıçlı ile verdiği şampiyonluk mücadelesinden galip çıkan taraf oldu. Maç sonu tüm takım oldukça sevinçliydi ve çok güzel görüntüler vardı. Şampiyon takımın teknik patronu Güven ÇAÇA. ''Öncelikle bana bu fırsatı veren başkanımız sayın Tahsin GÖÇ'e teşekkürlerimi sunuyorum. '' İyi bir grupta, iyi ve kaliteli futbolcular ile mücadele ettiklerini, başta oyuncularımı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Emeğimizin karşılığını şampiyon olarak aldık. Öğrencilerim dediklerimizi yaptı ve iyi futbol oynayarak şampiyon olduk. Burada en sevindiğim olay, çok kısa zamanda iyi işler başardık. A takım teknik direktörümüz Volkan SAPMAZ'ın katkılarını da asla unutmamak gerekir. Kendisine teşekkür ederim. Grupta başa baş mücadele ettikleri Büyük Kılıçlı Spor'u oynadığı oyundan ve kalitesinden dolayı tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. 

HABER&FOTOĞRAF: EMRE İSPANLAR































Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...