Pazartesi, Haziran 06, 2016

Ataşehir Çamoluk'ta son dakika gelişmesi


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösteren Ataşehir Çamoluk'ta Sportif Direktörlüğe Zafer Emek getirildi.

2016-2017 sezonu için Başkan Ekrem Köse'nin Sportif Direktörlük teklifini kabul eden Zafer Emek basın ile görüşmeler ve transferlerde kulübü tam yetki ile temsil edecek.

Ataşehir Çamoluk'un çiçeği burnunda Sportif Direktörü Zafer Emek sitemize yaptığı açıklamada "1999 yılında kaptanlığını yaptığım kulüpte, böyle bir görevin bana layık görülmesi beni çok mutlu etti. 3 senedir burada görev yapmaktayım. Daha önceki yıllarda ölüm grubu olarak adlandırılabilecek bir grupta Play Off oynarken, bu sene şampiyonlukla beraber Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösterdik. Bu başarıda Yönetimden taraftara, oyuncusundan malzemecisine herkesin ayrı ayrı emeği var. Yeni sezonda da Ataşehir Çamoluksporu profesyonel lige taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Ataşehir Çamolukspor ile yakaladığımız başarının ardından, yine Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen ekiplerden de bir çok teklifler vardı. Onlara da bana gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da geçtiğimiz sene olduğu gibi bir üst ligi hedefleyen bir Ataşehir Çamolukspor izletmek için kolları sıvadık. Hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Zafer Emek ayrıca bu sene bir diğer şampiyonluğunu da TEB ile yaşamayı başarmıştı. Turnuvaya şimdiye kadar 3.kez katılan TEB 2013 yılında 4.olmayı başarırken ilk kez adını Zafer Emek ile finale yazdırMıştı. Finalde de galibiyet alan TEB, Lotto Şirketler Liginin en büyüğü olmayı başarmıştı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...