Cuma, Haziran 03, 2016

1976 MADALYA VE 330 KUPA SAHİPLERİNİ BULDU

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen okullar arası spor müsabakaları neticesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece İlçe Spor Müdürü Koray Emre Kara çok sayıda sporcu ile velileri katıldı.
“SİZİNLE GURUR DUYUYORUM’’
Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “Güzel insan yetiştirme mücadelesi vermeye çalışıyoruz. Biz gençleri bir alanda yetenekli görmenin ötesinde, sosyal hayatı paylaşmada da kaliteli zaman geçirebilen bireyler olarak görmek istiyoruz. Özellikle spor faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Hepinizi çok seviyorum ve siz gençlerle gururlanıyorum’’ dedi.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN 3 BOYUTLU YETİŞMESİNİ İSTİYORUM’
Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, “Biz öğrencilerimizin 3 boyutlu olarak yetişmelerini istiyoruz. Gençlerimizin akademik, sosyal, kültürel, sportif ve özellikle güzel ahlaklı olması gerektiğini söylüyoruz. Gençlerimizin spor yaparak enerjisini doğru bir şekilde harcamalarını istiyoruz. Bu sportif etkinliklerde sorumluluk alarak dereceye giren öğrencilerin başarılarını ödüllendiren belediye başkanımız Temel Karadeniz’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
“GENÇLERİMİZE TÜM İMKÂNLARI SAĞLIYORUZ’’

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu ise “Küçükçekmece Belediyesi olarak ilçemizde bulunan genç kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, günlük sportif faaliyetlerini arttırabilmek için birçok spor tesisini kullanımlarına sunuyoruz. Spor alanlarının bakımını yapıyoruz. Küçükçekmece de yetişen gençlerimizi sportif faaliyetlerde saygıya dayalı, mücadele azmiyle yetiştirmeye çalışıyoruz. Genç ve dinamik olan bu ilçede belediye olarak gençlerimize tüm imkânları sağlıyoruz’’ dedi.













Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.