Pazartesi, Mayıs 02, 2016

Yıldıztabyaspor'a şampiyonluk yolunda ağır darbe

İstanbul U13 ligi 19.grup ekiplerinden Yıldıztabya ve Bahçelievler Çınar ekipleri Rami Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Mücadeleye Bahçelievler Çınar'ın santra vuruşuyla başlandı.İlk yarı Bahçelievler Çınar'ın ters topunda topla buluşan oyuncusu 2 oyuncuyu oyundan düşürerek topu yerden köşeye yolladı ve ilk devreye Bahçelievler Çınar 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye Yıldıztabya'nın santra vuruşuyla başlandı.İki ekip karşılıklı ataklarla rakip kalelerde etkili olmaya çalışsa da girişimleri yetersiz kaldı.64.dakikada Ali'nin pasından buluşan Aykut,Bahçelievler ekibinin defans oyuncusunu oyundan düşürdü ve yerden  yaptığı güzel pasta Emre topla buluştu ve topu ağlara gönderdi.67.dakikada Ali ceza sahası yayında topla buluştu ve yaptığı çalımla sağ taraftaki Aykut'u gördü ve Aykut'un sert şutu golle sonuçlandı ve skor 2-1'e geldi.70.dakikada korner kazanan Bahçelievler Çınar,korneri kullandı ve direk kaleye giden topu kaleci çıkaramadı ve skor 2-2 oldu.Golden sonra sakatlanan kaleci Enes oyundan alındı ve yerine Burak Ali oyuna dahil oldu.Maçın son uzatma dakikasında serbest vuruş kazanan Bahçelievler Çınar,Yıldıztabyaspor kalecisi Burak topu uzaklaştıramadı ve ortada kalan topu Bahçelievler temsilcisi tamamladı ve skor 3-2'ye geldi.

Yıldıztabyaspor oyuncularının üzüntüsüyle maç sona erdi ve sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu.Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Yıldıztabyaspor bu sonuçla Rami Stadı'ndan eli boş döndü.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ







Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...