Pazar, Mayıs 08, 2016

Üzerimde baskı var dedi, maçı bıraktı!


İstanbul 2. Amatör Lig'de oynanan Esenyalıspor-Doğuşspor maçının hakemi 'Üzerimde baskı var, tehdit edildim' diyerek karşılaşmayı bıraktı. Oyun başka bir hakemle devam etti.

İstanbul 2. Amatör Lig'de oynana Pendik Esenyalıspor-Ataşehir Doğuşspor karşılaşması, futbol sahalarında ender yaşanan bir olaya sahne oldu. Karşılaşmanın hakemi O. D. 43. dakikada, üzerinde baskı olduğu gerekçesiyle müsabakayı bırakarak stadı terk etti. Karşılaşmayı yardımcı hakem tamamladı.

Gözlemci takımlara iletti
Kaynarca Stadı'ndaki maçın 43. dakikasında O. D. bir pozisyon sonrası Doğuşsporlu bir oyuncuya kırmızı kart göstermek istedi. Konuk ekip oyuncularının yoğun itirazları sonucu kartını gösteremeyen hakem D. yardımcılarını alıp hakem odasına gitti. Burada gözlemciyle görüşen D.'nin gözlemciye "Üzerimde çok baskı var. Kart gösterecektim ama Doğuşspor'un 9 numaralı futbolcusu beni tehdit etti. Bu şartlarla oyuna devam edemem" dedi. Gözlemci de bu şekilde konuyu takımlara iletti. Yaklaşık 40 dakika duran maç yardımcı hakemin ortaya geçmesiyle devam etti. Bir önceki karşılaşmanın hakemi de yardımcı hakem oldu.

Kuruçay: Tehdit yok
Ataşehir Doğuşspor Yöneticisi Cevdet Kuruçay olayı doğrularken tehdit olayını kabul etmediklerini belirterek, "İtiraz oldu ancak her maçta olan türdendi. Oyuncularımız hakeme yönelik olumsuz bir davranışta bulunmadıklarını iletti" diye konuştu. Kuruçay, "9 numaralı Muhammed Kaya 'Ben en ufak tehdit içerecek bir kelime söylemedim sadece söylediğim 'Hocam ne yapıyorsun, yazık değil mi, akıttığımız tere hiç mi saygın yok' dediğini bize iletti. Kendisi bunu yapacak oyuncu değildir" diye konuştu.

İlk yarısı 2-0 Esenyalıspor'un üstünlüğünde biten maçı Doğuşspor 3-2 kazandı.

HABER: EFKAN BUCAK

Doğuşspor Kulübü'nün konuyla ilgili açıklaması ilerleyen saatlerde sitemizde...

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.