Pazartesi, Mayıs 23, 2016

Trabzonspor U 13 Takımı şampiyon oldu.

İstanbul U -13 Ligi 16.Grupta ligin son haftasında Küçükçekmecespor ile kendi sahasında karşılaşan İstanbul Trabzonspor güçlü rakibini 4-0 mağlup ederek grup şampiyonu oldu.
Halkalı Etap sahasında ligin son haftasında şampiyonluğu belirleyecek İstanbul Trabzonspor, Küçükçekmecespor takımları karşı karşıya geldiler. Ev sahibi İstanbul Trabzonspor takımı sahaya mutlak galibiyet için çıktı.

Müsabakanın ilk yarısında lider İstanbul Trabzonspor takımı 29.Dakikada Eray’ın attığı golle 1-0 önce kaptı.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile oyuna başlayan Bordo Mavili takımı 38.Dakikada Serhat’ın attığı golle farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
42.Dakikada İstanbul Trabzonspor takımında bu sefer sahneye çıkan Gökdeniz takımının üçüncü gollünü attı fark üçe çıktı skor 3-0 oldu.
53.Dakikada Gökdeniz kendisinin ikinci takımının dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve karşılaşmayı 4-0 farklı skorla kazanan İstanbul Trabzonspor 16.Grubun şampiyonu oldu.
Şampiyon olan İstanbul Trabzonspor U 13 takımı 37 puan toplarken grupta 54 golle en fazla gol atan takım olurken kalesinde 5 golle de en az gol yiyen takım ünvanın da alarak 16.grubun şampiyonu olmuş oldu karşılaşama sonrası minik bordo mavili oyuncular büyük sevinç yaşamış oldular.

HABER:Yılmaz AKTEPE










Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...