Pazartesi, Mayıs 09, 2016

Trabzonspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

 İstanbul 2.Amatör lig 9.Grupta Küçükçekmece İlçesinin iki güzide kulüplerden olan Yeni Ufukspor, İstanbul Trabzonspor takımları Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında karşı karşıya geldiler. Lider İstanbul Trabzonspor grubun güçlü takımlarından Yeni Ufukspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolununda emin adımlarla ilerliyor.
Küçükçekmece İlçesinin iki kulübümün karşılaştığı haftanın önemli maçını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Başkan Vekili Seyit Bel,Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Metin Sancar,Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Nusret Öksüz,İstanbul Malatyaspor kulüp Başkanı Turgut Öztürk,İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Balkan ve kalabalık spor sever izledi.
 
Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında oynanan ve büyük çekişmeli geçen maç karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede golü bulan ev sahibi Yeni Ufukspor oldu. Yeşil Kırmızılılar 7.Dakikada Hamin’in attığı golle 1-0 öne geçtiler. Atılan golden sonar İki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk yarı ev sahibi Yeni Ufukspor takımın 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan İstanbul Trabzonspor oldu. Mutlak 3 puanı hedefleyen Bordo Mavililer 49.Dakikada Eyüp’ün şık vuruş gollü ile sokra eşitliği getirdi ve skor 1-1 oldu.Bordo mavili takım beraberlik gollünü bulduktan sonra iyice rakip kaleye yüklenerek gol ve goller aramaya başladı.
58. Dakikada İstanbul Trabzonspor ilk gollünü sahibi Eyüp kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarak 2-1 takımın öne geçiren gollünü kayıt etti.
80. Dakikada ev sahibi Yeni Ufukspor takımında Hamza aldığı topla rakip ceza sahasına girdi ve bordo mavili takım oyuncular tarafından sert müdahale edince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Yeni Ufukspor takımında penaltı noktasında topun başına geçen Hami topu dışarı atarak takımı adına mutlak golden etti.
 
Ev sahibi Yeni Ufukspor takımında 86, Hamza 90+2 de Metin ev sahibi Yeni Ufukspor takımında kırmızı kartla oyun dışı kalan oyuncular oldu.
Karşılaşmada başka gol olmayınca lider İstanbul Trabzonspor takımı mağlup durma düşmesine rağmen oyun disiplininde kopmayarak zora olsa ilk maçta yendiği rakibini ikinci maçta da 2-1 yenerek liderliğini devam ettirdi ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadı.
HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...