Pazartesi, Mayıs 23, 2016

Trabzonspor ile Tokatspor final oynayacak


Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlediği 6.cı Mustafa Sezer Veteranlar ligi hafta sonu oynan çeyrek final maçları sonunda İstanbul Trazbsonspor ile Esenler Tokatspor final oynayacak takımlar oldu.

6 Mart tarihinde başlayan Mustafa Sezer Veteranlar liginde 12 takım final maçlarını oynamak için üç ay boyunca kıyasıya mücadele verdiler. Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında süren mücadele sonunda yarı final ve çeyrek final maçlarının ardından finale kalan takımlar belli oldu.

Hafta sonu İstanbul Trabzonspor-Kanarya Azimspor ve Esenler Tokatspor –Kanaryaspor takımları finale kalmak için çeyrek final maçları oynadılar.
Çeyrek Final karşılaşmasının ilk maçı olan İstanbul Trabzonspor-Kanarya Azimspor takımları arasında oynadı. Müsabakanın normal süresi 2-2 bitmesi sonucu penaltı atışlarında 6-3 üstünlük sağlayan İstanbul Trabzonspor takımı ilk finalist oldu.

Günün ikinci maçı Esenler Tokatspor –Kanaryaspor arasında bu karşılamanın da normal süresi 1-1 sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Esenler Tokatspor takımı finalde İstanbul Trabzonspor takımının rakip olmuş oldu.

İstanbul Trabzonspor- Esenler Tokatspor takımları şampiyonluk için final maçında karşı karşıya gelirken iki kanarya semtinin takımı olan Kanaryaspor ile Kanarya Azimspor takımları üçüncülük, dördüncülük maçı için karşılaşacak takımlar oldu.

HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.