Çarşamba, Mayıs 18, 2016

Tokgöz: Yaşı büyük sporcu oynatmak büyük sahtekarlık

                            
Küçükçekmece Cennet Barbarosspor Genel Kaptanı Dursun Tokgöz, "Yaşı büyük sporcu oynatmak hem sahtekarlık, hem de çocuklara kötü örnek teşkil etmektir" dedi.

      İstanbul U- 13 Ligi 23.Grupta namağlup şampiyonluğunu ilan eden Küçükçekmece Cennet Barbarosspor takım şampiyonluğunu ilan ettikten sonra bazı kişiler tarafından 2003 Doğumlu olan Yiğit Cattin yaş büyük olması eleştirilerine karşılık kulüpten bir açıklama yapıldı.

    Cennet Barbarosspor Genel Kaptanı Dursun Tokgöz yaptığı açıklamasında U -13 takım oyuncularımızdan 2003 Doğumlu Yiğit Cattin kardeşimiz’in gerçek yaşı olmadığını ve sahte oynatıldı iddiaları üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldık.
                               
     31.Mart 2003 Hayrunnisa Hastanesi Doğumlu belgesi ile ilk olarak resmi lisansla Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu minikler futbol turnuvasında oynatmış olduk.

Hastane Doğumlu olan U 13 takım oyuncumuz Yiğit Cattin 2015-2016 Futbol sezonunda da futbol takımızda başarılı bir futbol oynayarak takımızın şampiyonluğunda pay sahibi olmuştur.
Yapılan eleştiriler üzerine ismi geçen kardeşimizin Doğum kâğıt belgesi ile birlikte açıklama yapma gereği duymak zorunda kaldı.

 Cennet Barbarosspor Kulübü olarak bu ve buna benzer sahtekârlığa hiç bir zaman tenazur etmedik ve her zamanda karşıda olmuşuzdur. Yaşı büyük sporcu oynatmak hem sahtekarlık, hemde çocuklara kötü örnek teşkil etmektir dedi.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...