Pazartesi, Mayıs 16, 2016

Tercübeli Balkanspor galip geldi.4-1

İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta ligin 12.Haftasında Küçükçekmece ilçesinin iki güzide kulüplerinden İstanbul Balkanspor ile Halkalı Taştepespor takımları karşı karşıya geldiler.
Sefaköy Kartal sahasında oynan maç öncesi Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi Başkanlığını yapan merhum Oğuz Uğurlu ve tüm şehitler anısına saygı duruşu yapıldı.
Sahada futbolcular ve Hakemler saha komiseri ve yedek oyuncular merhum Oğuz Uğurlu ve tüm şehitler anısına saygı duruşu yapılırken türbinler deki izleyicilerin saygı duruşu esnasında ayağı kalkmamaları diğer izleyicileri tarafından üzüntü yaradı.
U 16 Takım oyuncular ile sahaya çıkan Halkalı Taştepespor oyunun ilk dakikalarında rakip kalede etkili gözüktü. 21.Dakikada Murat'ın attığı golle Halkalı Taştepespor takımı 1-0 öne geçti.
34.Dakikada İstanbul Balkanspor takımında tecrübeli oyuncu Can'ın attığı golle beraberliği yakalayan mavi beyazlı takım ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.
İkinci yarıya bu sefer hızlı başlayan takım ev sahibi İstanbul Balkanspor takımı oldu 48.Dakikada Murat'ın attığı golle 2-1 öne geçen İstanbul Balkanspor takımı oldu.
75.Dakikada İstanbul Balkanspor takımında Murat kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü attı ve farkı iki ye çıkartarak skoru 3-1 yaptı.
87.Dakikada İstanbul Balkanspor takımında ikinci yarıda oyuna dahil olan Yiğit takımının dördüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve skor 4-1 İstanbul Balkanspor takımın üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşama sonrası İstanbul Balkanspor kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever’in Doğum günü olması sebebi ile başkanlarına sürpriz yaparak soyunma odasında pasta keserek kutladılar.
 HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.