Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Süper Amatör Lig'e Beykoz damgası


2016-2017 amatör futbol sezonu Beykoz ilçesi için son derece ilginç geçeceğe benziyor. Zira 2015-2016 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig'de 5 takımla temsil edilen; Beykoz 1908'le son hafta, Soğuksuspor ve Ortaçeşmespor ile son 4-5 haftaya kadar Play-Off şansı kovalayan ilçe futbolu, bu yıl ligde tam 8 takım temsil edilecek.

Bu haliyle ligde en çok takımla temsil edecek ilçelerden biri olan Beykoz'da hangi takımın nasıl bir derece alacağı daha şimdiden büyük bir merak konusu. 

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig'de mücadele eden Beykoz 1908, Çubukluspor, Ortaçeşmespor, Soğuksuspor takımlarına; bu yıl baraj maçında kaybederek Bölgesel Amatör Lig'e veda eden Paşabahçespor; 1. Amatör Lig'de grup şampiyonu olarak bitiren İstanbul Mesudiyespor, Anadoluhisarı İdman Yurdu ve 1. Amator Ligi 2. sırada bitirip PlayOff maçında Orhanlıspor'u 4-1 yenen Kanlıcaspor da eklenmiş durumda.

Beykoz takımlarının sezon sonunda nasıl bir derece alacağı bilinmemekte ama Beykoz statlarında her hafta en az 4-5 Süper Amatör Lig maçının oynanacak olması, keyif ve heyecan anlamında tüm sporseverlerin ilgisini şimdiden yeni sezona çekmiş durumda. 

Bu bile bu sezon Beykoz takımlarının kendi aralarında büyük bir rekabete gireceğinin ve sezonun Beykoz takımlarının sezonu olabileceğinin göstergesi olarak Beykoz futbol kamuoyunda dillendirilmekte.

HABER: ÜMİT YILMAZ




                                         








Hiç yorum yok:

Gol düellosunun galibi Piyalepaşaspor

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta Piyalepaşaspor sahasında Şenlikköy Gençlerbirliği'ni 4-3 mağlup etti.