Salı, Mayıs 24, 2016

Spor liselerine hazırlık Riva'da başlıyor








Spor Liselerine Giriş Özel Yetenek Sınavları 11 – 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında MEB tarafından belirlenecek yetkili komisyon tarafından ilgili liselerin spor sahalarında yapılacaktır.

Spor Liselerine girme hedefi olan ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek özel yetenek sınavı için başvurular 20 – 29 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılabilecek olup ilgili okullar tarafından belirlenecek program çerçevesinde gerçekleştirilecek sınavlar 11 – 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Hedefi spor liselerinde okumak olan ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmek için uzman spor eğitimcileri eşliğinde modern donanımlara sahip tesislerde spor liselerine hazırlık kursu Riva Spor köyünde çalışmalarına start veriyor. 

Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde açılan TFF Meral Celal Aras Spor lisesine sadece 1 km mesafede bulunan ve lisenin antrenman sahası da olarak kullanılan Riva Spor Tesislerinde uzman eğitimciler eşliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimlerde öğrenciler özel yetenek sınavında uygulanacak testlere yönelik olarak çalıştırılarak başarılı olmaları için eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Hayallerine ulaşmak için Riva Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek bu eğitim programına katılmak isteyen öğrenciler bilgi ve kayıt için uzman eğitimciler Seyithan Bozkurt ve Salih Şener’e 0544 475 28 60 ile 0530 516 60 81 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.

HABER:MUSTAFA KAYNAK








Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...