Çarşamba, Mayıs 18, 2016

Küçükçekmece ASKD'den açıklama



Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetim kurulu imzalı yazılı bir Basın açıklaması yapmıştır.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U-14 İlçeler Arası Futbol Karmalarına neden katılmadığımızı sizlerle paylaşma gereği duymuş bulunmaktayız.Söz konusu kurumdan Kulüpler Birliğimize yazılı veya sözlü bir davet gelmediğinden katılım gerçekleşmemiştir.

2012 Yılında İstanbul Amatör spor Kulüpleri Genel Başkan Yardımcısı olan Başkanımız Seymen Gençtürk tarafından projelendirilen ilçeler arası U-14 Karmaları İstanbul için doğru bir projedir.

Ancak ilçemizi davet ettirilmemesini özellikle Planlayan Federasyon Başkanı Ali düşmez ve Atanmış il Temsilcisi Ali Tanrıya Şükür 'dür Küçükçekmece ilçesinde bir kaos yaratabilmenin hesapları içinde olup Türk Futboluna maalesef nifak ve fesatlığın sokmanın peşindeler.

Otuz dört futbol takımının üye olduğu birliğimizden dört futbol takımı bilgimiz dışında bir karma oluşturarak ilçemizi sözüm ona temsil etmek istemişlerdir.Bir kaç kulüp Ali düşmez tarafından Bu karmalara oyuncu vermezseniz tehdit edildiklerini tarafımıza bildirmişlerdir.

Söz konusu yukarıda ismi geçen İstanbul futbolunu yönetmeye çalışan arkadaşların tek korkusu İstanbul'un En başarılı Kulüpler birliği Başkanı ve Spor Adamı olan Başkanımız Seymen Gençtürk'ün 2017 yılı Haziran ayında yapılacak olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde aday olma korkularıdır.

Şimdi sormamız gereken 2014 yılında göreve geldiniz.Bu güne kadar yaş gruplarında kura çekip kulüp Başkan'larına yalandan başka bir sözü olmayanlara sözümüz şudur ki kirli ellerinizi Küçükçekmece ilçesinden Çekiniz.
Sonuna kadar Kulüpler birliği Başkanımızın destekçisiyiz.

Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.